MKP

MKP logo

Tegyünk együtt a

környezetünkért!

A Malagrow Kft. működésében a kezdetektől fogva az egyik legfontosabb irányelv a környezettudatosság. Az általunk kínált Valagro készítmények mindegyike a fenntarthatóság elvén alapul; úgy tápláljuk a növényeket és próbáljuk fokozni a hozamokat, hogy közben végig szem előtt tartjuk az emberiség és a természet fontosságát.

Ez a környezettudatos szemlélet vezérelt minket abban is, hogy 15 évvel ezelőtt elindítottunk a Malagrow Kft.-n belül egy hulladékkezelési divíziót (bővebb információ a Hulladékkezelés menüpont alatt), mely mára önálló üzletággá nőtte ki magát. Mindez kiváló lehetőséget ad számunkra ahhoz, hogy biztosítsuk termelőink részére az általunk forgalmazott Valagro készítmények csomagolóanyagainak megfelelő, környezetkímélő kezelését. Ezért indítjuk el 2019-ben is a Malagrow Környezetvédelmi Programot (MKP-t), melynek keretein belül vásárlási kedvezménnyel köszönjük meg a termelők közreműködését a környezettudatos hulladékkezelésben.


Hogyan működik az MKP?

  • gyűjtse össze az év során felhasznált Valagro készítmények csomagolóanyagait
  • szerezze be a viszonteladó partnereinknél megvásárolható MKP-gyűjtőzsákot
  • tüntesse fel a szükséges adatokat az MKP-gyűjtőzsákon
  • mossa ki 3-szor az üres Valagro flakonokat, kannákat és zsákokat
  • tegye bele őket az MKP-gyűjtőzsákba (az MKP-gyűjtőzsákba tehető csomagolóanyagok pontos kritériumait megtalálja a program részletes leírásában!)
  • töltse ki a gyűjtőzsákon lévő táblázatot
  • 2019. szeptember 1. és november 15. között adja le a gyűjtőzsákot a gyűjtőpontok egyikén

Miért érdemes részt venni benne?

Az üres Valagro csomagolóanyagok leadása után küldeni fogunk Önnek egy értesítő levelet, melyben tájékoztatni fogjuk az Ön által igénybe vehető vásárlási kedvezmény mértékéről. A kedvezmény összege az Ön által összegyűjtött és leadott Valagro csomagolóanyagok fajtájától és mennyiségétől függ (részletes információ ezzel kapcsolatban Az igénybe vehető kedvezmény kiszámítása menüpont alatt található). A vásárlási kedvezmény a tájékoztató levél átadásával 2020. április 15-ig vehető igénybe Valagro termékek vásárlása esetén, ugyanazon a gyűjtőponton, ahol az MKP-gyűjtőzsákot leadta.
Az igénybe vehető kedvezmény kiszámítása

Az összegyűjtött és leadott csomagolóanyag után járó kedvezmény összegének megállapítása a leadott csomagolóanyag alapján az alábbiak szerint történik.

Flakonok (Actiwave, Benefit PZ, Kendal, Kendal Nem, Kendal TE, MC Cream, Megafol, Megafol Protein, Releaseed, Sweet, Radifarm, Viva, YieldOn, Boroplus, Calbit C, Control DMP, Alfanutritek Cereal, Alfanutritek CorN, Aflanutritek Oil Crop)

1 literes flakonok: 80 Ft/flakon

5 literes flakonok: 300 Ft/flakon

10 literes flakonok: 500 Ft/flakon

20 literes flakonok: 800 Ft/flakon

25 literes flakonok: 800 Ft/flakon

A programban a Viva 1000 l-es kiszerelése nem vesz részt.

Zsákok (Master, Plantafol, Micro NP,Brexil, Ferrilene, Valagro EDTA, Hidromix)

1 kg-os zsákok: 30 Ft/zsák

5 kg-os zsákok: 50 Ft/zsák

10 kg-os zsákok: 70 Ft/zsák

25 kg-os zsákok: 100 Ft/zsák

A Malagrow Kft. fenntartja a jogot arra, hogy a program céljaival ellentétes magatartás, bármiféle visszaélés vagy arra utaló tevékenység észlelése esetén a kifizetést felülvizsgálja és megtagadja.

Mi történik az összegyűjtött üres Valagro csomagolóanyagokkal?

A gyűjtőpontokon leadott üres Valagro csomagolóanyagokat központilag összegyűjtjük, elszállítjuk és hulladékkezelési divíziónk keretein belül szakszerűen megsemmisítjük, illetve újrahasznosítjuk őket.

A Malagrow Környezetvédelmi Program részletes szabályzata

Gyűjtőpontok listája

MKP zsák újrahasznosítás