fbpx

MALAGROW

A Malagrow a növénytermesztéssel és hulladékkezeléssel foglalkozó vállalatként úttörő szerepet vállal olyan jövőt álló technológiák hazai meghonosításában, amelyek más szervezeteknél már bizonyítottan növelték az ügyfelek hatékonyságát.

Történetünk három fiútestvérrel kezdődött, akárcsak egy modern népmesében. Családi cégünket Malatinszki György álmodta és alapította meg 1998-ban, majd később testvérei, Gergely és Péter is csatlakoztak hozzá a cégvezetésben. Ezt a családias hangulatot a cég folyamatos, dinamikus bővülésével is sikerült megőriznünk, és az emberi értékeket, valamint a személyes kapcsolatokat a partnereinkkel való együttműködésbe is átültettük. Mindemellett komoly hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlesztésekre és a fenntartható gazdálkodást segítő, innovatív megoldásokra. 

Malagrow Agro

Malagrow Agro - Tudással táplálja növényeit!

Agrárpiaci szakértőként több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, de mindig keressük a legújabb megoldásokat. Folyamatosan bővülő ismereteinkkel segítjük a tudatos termelőket, számukra minden helyzetben olyan optimális megoldást javaslunk, amellyel valóban növelhetik eredményességüket.

Vállalkozásunk a biostimulátorokkal egy új kategóriát teremtett a hazai tápanyag-utánpótlási piacon. Kiemelkedő minőségű, szántóföldi és kertészeti kultúrákra fejlesztett tápanyag-utánpótló készítményeinkkel, valamint országos szaktanácsadói hálózatunkkal járunk hozzá ahhoz, hogy a termelők minden elvetett magot egészséges, jól fejlett terményként lássanak viszont. 

Stratégiai partnereink kizárólag magas minőségű termékeket gyártó cégek, amelyek maguk is évről-évre komoly erőforrásokat fordítanak kutató-fejlesztő tevékenységekre, hogy a lehető legjobb alapanyagokból a lehető leghatékonyabb készítményeket állítsák elő. 

A biostimulátorok vezető hazai szakértőjeként 2019 elejétől újabb két országban – Romániában és Szlovákiában is – kizárólagos forgalmazóként értékesítjük partnerünk, a Valagro termékeit. 

Malagrow Waste

Malagrow Waste – Szemétre szabott szakértelem

A Malagrow hulladékkezelési üzletága az egyedi igényekre szabott hulladékkezelés regionális specialistája. Innovatív termékeinkkel, megbízható háttérszervizünkkel, valamint komplex, iparági szolgáltatásainkkal hosszú távon támogatjuk üzleti partnereinket. 

Jól ismerjük ügyfeleink hulladékkezelési kihívásait, így mindig személyre szabott, kiszámítható megoldást kínálunk, amely hatékonyan csökkenti a környezetterhelést, és jelentős költségcsökkentéssel jár.

Gondosan megválasztjuk beszállítóinkat. A legjobb minőségű hulladékkezelő gépek magyarországi, szlovéniai és horvátországi forgalmazójaként termékeink mellé stabil szervizhátteret és alkatrészellátást nyújtunk. Szaktanácsadóink pedig egyre fejlődő szakmai tudással állnak partnereink azonnali rendelkezésre, ezzel is biztosítva a kihelyezett gépek folyamatos működését.

Küldetésnek érezzük, hogy hatékony és fenntartható hulladéktömörítési megoldásaink minden tekintetben megfeleljenek a modern hulladékkezelési igényeknek, és hozzájáruljunk egy élhetőbb környezet alapjainak megteremtéséhez.