fbpx

Kendal

Kendal - termékkép

Mihez ajánljuk?

Kezelhető növénykultúrák
  • Zöldség
  • Gyümölcs
  • Dísznövény

A Kendal egy speciális összetételű biostimulátor, amely növeli a növény természetes ellenálló képességét.

Egyedülálló hatóanyagai stresszhelyzet esetén gyorsítják az antioxidánsok termelését a sejteken belül, így fokozottan támogatja a növény védelmi rendszerét.

A Kendal alkalmazása csökkenti a gombás és baktériumos betegségek iránti fogékonyságot, emellett káliumtartalmának köszönhetően erősíti a sejtfalakat, javítja a növény kondícióját és ellenállóbbá teszi azt a környezeti stresszhatásokkal szemben. Glutation összetevője leköti a kórokozók által termelt toxinokat, hozzájárulva ezzel az egészséges növényállomány kialakításához. A Kendal megőrzi a növény ellenálló képességét, emellett kedvezőtlen feltételek esetén is fokozza a termés mennyiségét és minőségét.

Használata:

Alkalmazza szaktanácsadás alapján, annak hiányában pedig az alábbiak szerint:

Használja lombtrágyaként a tenyészidőszak folyamán 10-15 naponként, 3-5 alkalommal legfeljebb 0,35%-os töménységben:

szőlőben és gyümölcsfélékben: 2-3 l/ha mennyiségben, legfeljebb 0,35 %-os töménységben
zöldségfélékben: 1,5-2,0 l/ha (salátában 1,0 – 1,5 l/ha) mennyiségben, legfeljebb 0,35%-os töménységben

Az esetleges perzselési veszély elkerülésének érdekében önállóan célszerű kijuttatni!

Kiszerelés:

1 l, 5 l

Dokumentumok:

Keresse szaktanácsadóinkat

Keresse szaktanácsadóinkat országszerte

A termékeink szakszerű felhasználását ingyenes termelői szaktanácsadással támogatjuk. Kollégáink komoly tapasztalattal rendelkeznek az adott térség fő növénykultúráinak termesztésében, és a készítmények célszerű alkalmazásában.

Lépjen kapcsolatba tanácsadóinkkal
vissza az oldal tetejére