Kendal
Mihez ajánljuk?
Kezelhető növénykultúrák- Zöldség
- Gyümölcs
- Dísznövény
A Kendal egy speciális összetételű biostimulátor, amely növeli a növény természetes ellenálló képességét.
Egyedülálló hatóanyagai stresszhelyzet esetén gyorsítják az antioxidánsok termelését a sejteken belül, így fokozottan támogatja a növény védelmi rendszerét.
A Kendal alkalmazása csökkenti a gombás és baktériumos betegségek iránti fogékonyságot, emellett káliumtartalmának köszönhetően erősíti a sejtfalakat, javítja a növény kondícióját és ellenállóbbá teszi azt a környezeti stresszhatásokkal szemben. Glutation összetevője leköti a kórokozók által termelt toxinokat, hozzájárulva ezzel az egészséges növényállomány kialakításához. A Kendal megőrzi a növény ellenálló képességét, emellett kedvezőtlen feltételek esetén is fokozza a termés mennyiségét és minőségét.
Használata:
Alkalmazza szaktanácsadás alapján, annak hiányában pedig az alábbiak szerint:
Használja lombtrágyaként a tenyészidőszak folyamán 10-15 naponként, 3-5 alkalommal legfeljebb 0,35%-os töménységben:
szőlőben és gyümölcsfélékben: 2-3 l/ha mennyiségben, legfeljebb 0,35 %-os töménységben
zöldségfélékben: 1,5-2,0 l/ha (salátában 1,0 – 1,5 l/ha) mennyiségben, legfeljebb 0,35%-os töménységben
Az esetleges perzselési veszély elkerülésének érdekében önállóan célszerű kijuttatni!
Kiszerelés:
1 l, 5 lDokumentumok:
- engedélyokiratPDF letöltése
- biztonsági adatlapPDF letöltése