Zöldségtermesztési Szakmai Est

ONLINE RENDEZVÉNYEINK

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk az online rendezvényeinkre!

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, amihez kattintson a kiválasztott rendezvénynél látható “Tovább a regisztrációhoz” gombra.

Gyümölcstermesztési Szakmai Est (2)

GYÜMÖLCSTERMESZTÉSI SZAKMAI EST

2021. 03. 10. (SZERDA) 17:30 ÓRA

Várunk minden kedves érdeklődőt 2021. 03. 10-én (szerdán) 17:30-tól Malagrow és a Bayer Hungária Kft. közös együttműködésében megvalósuló Gyümölcstermesztési Szakmai Estre!  A rendezvényen az otthonuk kényelméből ismerhetik meg a legújabb, innovatív növénytermesztési termékeket, hallhatnak az alma és a körte tárolási betegségeiről, illetve az edénynyaláb-betegségekről és az ezekkel kapcsolatos megoldásokról, emellett megtudhatják, hogy hogyan lehetnek még sikeresebbek a növénykondicionálás, a tápanyag-utánpótlás és a növényvédelem terén.

KORÁBBI RENDEZVÉNYEINK

Talajvédelmi Szakmai Est

TALAJVÉDELMI SZAKMAI EST

2021. 03. 03. (SZERDA) 18:00 ÓRA

Szeretettel várjuk 2021. 03. 03-án 18:00 órától a Malagrow és az Agroskill Kft. online Talajvédelmi Szakmai Estjére! Az online szakmai est nézői egy komplex talajvédelmi rendezvényen vehetnek részt, amelynek keretein belül a téma szakértői
a talajon való termesztés tápanyaggazdálkodásával, mikrobiológiai kezelésekkel és biostimulációval összefüggő megfigyeléseket, információkat osztanak meg a nézőkkel, melyek segítségével talajaikat jó kultúrállapotban tarthatják.

Zöldségtermesztési Szakmai Est

ZÖLDSÉGTERMESZTÉSI SZAKMAI EST

2021. 02. 18. (CSÜTÖRTÖK) 18:00 ÓRA

Szeretettel várjuk a Malagrow, a Rijk Zwaan Budapest Kft. és az Agroskill Kft. online Zöldségtermesztési Szakmai Estjére!

Nézőink egy komplex zöldségtermesztési rendezvényen vehetnek részt, amelynek keretein belül a termesztéstechnológia számos területét érintjük – a téma szakértői a fajtákon át az agrotechnika és talajművelés témakörén keresztül egészen a tápanyag-utánpótlási kérdésekig kalauzolják a résztvevőket.

SZAMÓCATERMESZTÉSI SZAKMAI NAP

2021. 02. 17. (SZERDA) 17:00 ÓRA

Malagrow és a Bayer Hungária Kft. közös együttműködésben megvalósuló Szamócatermesztési Szakmai Nap előadásait az elmúlt szezonban megszerzett új ismeretek tükrében állítottuk össze.

A résztvevőknek a szamóca egyes fejlődési fázisaival kapcsolatban olyan információkat kínálunk, amelyek a pontos ismeretében még sikeresebbek lehetnek a tápanyag-utánpótlás és növénykondicionálás, illetve a növényvédelem terén.

SZŐLŐTERMESZTÉSI KONFERENCIA

2021. 02. 15. (HÉTFŐ) 17:00 ÓRA

Online Szőlőtermesztési Konferenciánk nézői egy részletes szakmai bemutatón vehetnek részt, amelyet a legfrissebb tapasztalataink és eredményeink tükrében állítottunk össze. Az előadás keretein belül a szőlőtermesztés számos problémáját érintjük, szakértő kollégáink pedig sorra veszik a Malagrow által kínált megoldási lehetőségeket is.