Így lesz a szemétből kedvezmény

Malagrow Növénytermesztési Konferencia Baja
Hozamnövekedés a gazdaságosság jegyében
2019-01-18
szamóca termesztés meghívó Viva biostimulátor MC Cream
Szamóca Szakmai Nap – MEGHÍVÓ
2019-02-01
MKP logo

Csomagolóanyagok újrahasznosítása a Malagrow Környezetvédelmi Programmal

MKP logoA Malagrow névről a legtöbb termelő számára elsősorban a kiváló minőségű biostimulátorok jutnak az eszébe, pedig a vállalat már több mint másfél évtizede széleskörű hulladékkezelési megoldásokat is kínál. Köztudott, hogy a növénytermesztésben az egyik legnagyobb környezetkárosító tényező a csomagolás. Így a fenntarthatóságot szem előtt tartva a vállalat egy olyan programot hívott életre, melynek keretében lehetőséget biztosít az általa kizárólagosan forgalmazott Valagro termékek üres csomagolásának újrahasznosítására, és ráadásként még kiemelt kedvezményekkel is jutalmazza

hűséges vásárlóit.

A 2018-ban Malagrow Környezetvédelmi Program (MKP) néven indított kezdeményezés már az első évben kiváló döntésnek bizonyult: a programban részt vevő, környezettudatos termelők jelentős mennyiségű csomagolóanyagot adtak le az országszerte elérhető, több mint 80 átvevő ponton. Így a gazdák számára egyébként fölösleges hulladékot nem csak elszállította és újrahasznosította a Malagrow, de kiemelkedő mértékű árengedményt is nyújtott az MKP program révén.

Malagrow Környezetvédelmi Program

A termelők és a viszonteladók egyaránt pozitívan fogadták a kezdeményezést: a vásárlók örömmel tapasztalták, hogy ilyen sokféle termék – biostimulátor, mikroelem és műtrágya készítmény is – részt vesz a programban, és hogy már egy gyűjtőzsáknyi üres flakon és zsák leadásával is több ezer forintot spórolhattak meg a következő vásárlásuknál. A leadást térképes kereső segítette, így mindenki könnyen megtalálta a számára optimális MKP pontot.

A programmal kapcsolatban számos hasznos észrevétel is érkezett az induló évben: Malagrow Környezetvédelmi Programpéldául az üres csomagolóanyagok megfelelő előkészítése, illetve kiöblítése kapcsán, vagy az MKP gyűjtőzsák megvásárlására és a leadott termékek adminisztrációjára vonatkozóan. Ezekre a vállalat az idei program előkészítése során különös hangsúlyt fektet, hogy biztosan senki ne maradjon le a remek kedvezményekről.

A sikeres első évet követően tehát a Malagrow tovább folytatja az MKP programot, és 2019-ben is jelentős árengedményekkel honorálja majd a fenntarthatóság és a minőségi termékek iránt elkötelezett termelőket. Bár a csomagolóanyagok leadása őszig még várat magára, már tavasszal érdemes lehet érdeklődni a viszonteladóknál Valagro termékek vásárlásakor, illetve figyelni a program honlapját a legfrissebb információkért: https://malagrow.hu/mkp